نقوش و طرح‌هاي آثار تاريخي صنايع‌دستي مطالعه مي‌شود

يحيي رحمتي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: بررسي نقوش و طرح‌هاي آثار تاريخي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي به صورت آزمايشي در استان قزوين انجام شده است.

وي ادامه داد: اين بررسي يکي از راه‌هاي احياء و حفظ رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي خواهد بود.

مدير کل حفظ و احياء اين معاونت تصريح کرد: در اين بررسي‌ها کاربرد، طرح‌ها، نقوش به کار رفته در توليد آثار صنايع‌دستي در گام اول مورد توجه قرار مي‌گيرد.

رحمتي با بيان اينکه روند تاريخي توليد اين آثار نيز مورد بررسي قرار مي‌گيرد، گفت: هدف بررسي ريشه‌هاي تاريخي آثار و توليدات صنايع‌دستي است که در اين پژوهش‌ها لحاظ مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه در پژوهش استان قزوين سفالينه‌هاي منطقه قزوين با تلاش واحد حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي قزوين بررسي شد، اظهار داشت: در اين پژوهش به شناسايي نقوش و سفالينه‌هاي دوران مختلف تاريخي نگاه ويژه‌اي شده است.

اين مقام مسئول افزود: همچنين به سفالينه‌هاي پيش از اسلام و سفالينه‌هاي دوره‌هاي اسلامي نيز توجه خاص شده است.

يحيي رحمتي خاطرنشان کرد: با توجه به تحقيقاتي که در خصوص طرح‌ها، نقوش و فرم‌هاي آثار صنايع‌دستي گذشته در استان‌هاي مختلف در حال انجام است به‌ طور حتم احياء‌ رشته‌هاي فراموش شده صنايع‌دستي با سرعت بيشتري انجام مي‌شود.

وي ياد آور شد: يکي از مهمترين برنامه‌هاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي احياء‌ رشته‌هاي در حال منسوخ و يا فراموش شده صنايع‌دستي است که با سياستگذاري‌هاي مناسب، توسط معاونت‌هاي استاني در حال پيگيري است./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388052436